Syksyisin minä synnyn uudelleen

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Olen rakastanut kesää aina 

julkeaa, kaikesta riisuvaa 

pakahduttavaa ja värikästä 

niin kaunista että itkettää

Olen rakastanut kesää aina 

 

Silti kesä on aina tuonut kivun 

niin kauan kuin saatan muistaa

Raastanut ihoni rikki 

Kivittänyt sydäntä 

Juoksuttanut jalkoja 

Kuristanut niin etten voi hengittää 

 

Kun sitten on saapunut syksy 

Seuraava ja seuraava ja seuraava 

Minä olen taas samoista paloista koottu

Peilissä samat kasvot 

Silti niin vieraat, koska emme tunne vielä 

Uuden syksyn myötä astun tuuleen

paljastan ihoni 

- sydämeni 
 

Ehkä seuraavien lehtien pudotessa

voin olla onnellinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastakohtaisuutta, kipua, kaipuuta, toivoa - paljon tunteita ja kaunista on runossasi. Sen myötä koin kevään ja syksyn, kiitos!