Kun mieli särkyy

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Auringon valkoinen valo 

siroaa hajonneen mieleni palasissa

ja syvällä maan sisällä juokseva tuuli

seisahtaa kuullessaan huutoni

 

Meren pitkät ruohot juttelevat hiljaa

Älä tule, älä tule vielä

Olet ehkä eheämpi huomenna

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja pysäyttävä, kauniisti kääntää valonsäteet pimeään.
Upeasti " syvällä maan sisällä juokseva tuuli "...säväyttää tätä lukijaa !
Toinen säe ottaa hellästi kädestä kiinni ensimmäistä... ehkä se eheytyy sittenkin...
Pysäyttävä runo.
Mielenkiintoinen ja kaunis on runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot