Saa

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Saa olla rikki

Saa olla terävä (kulmista, ei päästä)

Saa olla auki,  

takki auki mieli auki ovi auki

Saa olla - olla vain 

 

Saa pitää ääntä

Saa huokaista hyvästä olosta

Saa tuntea tunteita 

Saa huutaa koska voi 

 

Saa hymyillä hitaasti

Saa piiloutua kainaloon

Saa nostaa käden kädelle

Saa suudella 

 

Saa syntyä uudelleen 

 

Saa olla - olla vain

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin saa. Pidin tästä kovasti.  :)
"Olemisen sietämätöntä keveyttä" tässä valloittavassa runossasi!
 

Käyttäjän kaikki runot