Pantoumi väliin jäävistä hetkistä

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Unohdin että pitää hengittää

Elossa oloksi ne sitä kutsuivat

Siellä kahden maailman välissä

Opettelen hiljaa hengittämään taas 

 

Elossa oloksi ne sitä kutsuivat

Pitäisi kai palata koittamaan

Opettelen hiljaa hengittämään taas 

Uuden määrästä väsynyt mieli

 

Minun kallioni pitää minusta 

Hiljainen kumppani, surulla sivelty

Uuden määrästä väsynyt mieli

Kotini valot sytytetty minulle 

 

Hiljainen kumppani, surulla sivelty

Murustakaan ei ole jakaa muualle

Kotini valot sytytetty minulle 

Vaiti astun postieni ylitse

 

Murustakaan ei ole jakaa muualle

Siellä kahden maailman välissä

Vaiti astun postieni ylitse

Unohdin että pitää hengittää

Selite: 
Pantoumi on lempirunomittani 😀
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ollu mitta täynnä oppia ikä kaikki. Eri hieno.
Se on tämä mobiiliversion hauskuus, kun ei voi kirjoittaa tänne suoraan vaan pitää copypastettaa. Ja sekin onnistuu vain joskus. Jäi aluksi viimeinen rivi puuttumaan. Nyt on fiksattu, kiitos kun huomasit 😊
Emmää tommottia huomannu.. ihan runoa vaan kommentoin! Paluuta.