salaisuus.

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

hysss,ihan hiljaa vain..
Katso minua
ja
NYT
sulje silmäsi,
näetkö sinäkin sen,
peitellyn salaisuuden,
kauris silmäisen totuuden,
niin kielletyn
ja
niin halutun,
kerran kadotetun,
nyt en irti päästää voi,
tuskin haluaisinkaan,
en enää koskaan,
nyt kun vihdoin löysin,
luokse takaisin,
kauris silmäisen rakkauden..
salaisuuteni,
kaipaukseni,
aarteeni,
minun on hyvä näin,
kanssa salaisuuteni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot