Virheistä oppii, jos oppii

Runoilija Soulfire

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Kahden ihanan pienen lapsen eronnut viikonloppuisä. Olen aina harrastanut kirjoittamista, mutta vasta ero ja sen tuoma tuska on saanut minut runolliseksi. Olen kai aina ollut romanttinen sielu, mutta en ole osannut koskaan kanavoida sitä luovasti. Olkaa reiluja kommenteissanne, olen tehnyt tätä vasta vähän aikaa. Helmikuusta 2011 uudesti syntynyt kristitty.
 

Menneisyyteni on ohjekirjani

Katson taakseni vain muistaakseni mitä EI pidä tehdä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sopiva mietelause.

Jossain vaiheessa voi jättää ohjekirjan lukemisen kokonaan ja alkaa täyttää huoltokirjaa (mitä pitää itselle tehdä).

Hieno.

Melkolailla samoja tuntemuksia omaava olen :)

 

Käyttäjän kaikki runot