Parketilta ruokapöytään

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 11:22

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 
Hyvä nainen

on kuin

hyvä ruoka


kumpikaan 

ei kaipaa

lisukkeita
Selite: 
Rakastan lavatansseja ja ruoanlaittoa....
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hih, varsin hauskasti todettu. Hyvä olla vähään tyytyväinen ;)
Miehuullista,
kiitos.
Täsmälleen näin.
Parketilta varmaan tämäkin runo löytyi ;)
Valssin tahdissa liidellen kiittelee Marle ;)
No joo! Vaikka ruoan lisukkeet joskus korostavatkin makua... ja alkupalat kiihottavat ruokahalua sopivasti myös lemmenasioissa? ... Ja jälkiruokakin kruunaa monessa! 
Hauska, aito runo
Taitaja ei tarvitse montaa sanaa ja siinä on yksi elämän perustotuus.
Naulan kantaan! Runon sanoman olen itsekin oppinut 43 vuoden aikana siippani kanssa. Ja ihanaa Joukun aikaa ja hyvää syntymäpäivää! <3
Hyvä! Kun vaan kaikki sen ymmärtäisivät!
No näinhän se on. :) Hyvää syntymäpäivää!
 

Käyttäjän kaikki runot