Kuun lipuva sirppi

Runoilija rentolento

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen öisen tunnelman
Ken takaa kurkistan
Liikkuvi suureen suuntaan
Tuon taikainen usvasuu

Kun muistan ainaisen
Tahdon rakastaa
Ja auttaa avaamaan
Harhaisen haaveen verhon

Mäntymetsän tuoksuun
Pihkaisen pistävään
Työnnän nenäni pään
Sierain silmänään

Tähtikirkkaan iltaman
Saatellen avaruuden aittaan
Ihmetellen astelen
Sen siniseen viittaan

Vaan uskoen ja rajaten
Pois hunnun riisuen
Vastaanottaen ikiaikaisen
Viisauden rajattomuuden

Nyt liitää ja lipuvi
Ääneti halkoen taivaan
Hitaasti kuin hiipien
Kuun sirppi loistaen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot