Kylkiäinen

Runoilija PieniäHetkiä

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielultaan vanha,
ruumiiltaan nuori,
mieleltään yhä lapsi...
 

Lepäät vierelläni, rauhallisesti hengittäen.
Seuraan katseellani keuhkojesi täyttymistä,
elämän tulvintaa sisään.

Valvon untasi lempeydellä,
kuten niin monet kerrat ennenkin.

Sivelen hiuksiasi..
Hengitykseni salpautuu, havahduitko unestasi?

Liikahdat, kuin tuntien tuijotukseni.

hiljainen tuhahdus,
peiton nykäisy,
sanattomia huulten liikkeitä.

Olet yhä kaukana, silti
aivan kylki kyljessä kanssani.
”kultalintuseni...”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnen tunteen. Pidän siitä niikuin tästä runostakin.

 

Käyttäjän kaikki runot