Polku

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultaista polkua ma astelen
Aamun kostea heinä nilkkani kastelee
Auringon ensimmäiset säteet kasvoilla leikkii
Perhoset johdattaa mut kulkee oikeet reittii
Jänis tarkkailee kulkuain pellolla
Ei tänne ole sijaa kellolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mihin sitä aikaa tarvitsisi, kun saa vaan olla ja nauttia.. hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot