tukehdun palaan jota en halua niellä

Runoilija buddha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkät ajat takana, runot silti täällä muistona siitä kuinka pohjalle ihminen voi päästä.
 

hohdokas menneisyys
tuntuu kauniilta nyt
se muutti kaiken
räjäytti ihmisen
katkeroiksi palasiksi
joita kukaan ei kerännyt

muistot hiertävät veristä rakkoa
kunnes lihaa ei enää näy
tuskallinen yksinäisyys viiltää
kivusta turtuneita aisteja

elämän sietämätön paino
lankesi silloin kokonaan yhdelle
kristallinkirkkaat muistikuvat
tytön ainainen kirous

Selite: 
cliché.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tekstiä, osaat hyvin kuvata tunteitasi, ahdistusta, tuskaa.

 

Käyttäjän kaikki runot