Sekunti

Runoilija Johnny Bailiff

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2020 19:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.6.1986

 

Maapallo, niin suuri muurahais-
keko, valtameret voiko niitä
kutsua edes lätäköiksi? Ehkä
pieniksi sadepisaroiksi.

Entäs me ihmiset? Me pienet
kirput hyödyttömät, miltei täysin
näkymättömät, joita joku katsoo
kaukaa, katsoo mikroskoopilla,
näkee aikamme, historiamme,
sen kaiken kerralla,

ja

kun sammuu taivaan tähti,
alkuräjähdyksestä loppuräjähdyk-
seen kulunut aika,

ei se ollut enempää kuin sekunti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiva näkökulma.

niin, kaunis kuvaus maapallosta sen asukkaineen, todella, muurahaisia sopii hyvin vertauskuvaksi, jotenkin todella pysäyttävää tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot