Magma

Runoilija Liskokuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2008
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden magmaa valuu rinteiltä alas,
ui tulisessa lammessa paha miekkavalas.

Polttavat pilvet ja tulikuuma laava,
pohjaveteen syntyy valkoinen haava.

Kraateri räjähtää
raiskaaja nauraa
alahuuli väpättää
suudellen Lauraa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot