Kuoren alla

Runoilija Liskokuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2008
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän piiloutuu peloissaan alle kuoren,
se pysähtyy — vaitonaisena kuolen.

Kyyneleet viimeiset valuvat ja kalmoni on hiljaa;
kivusta irvistäen se vain Kuolemalle tuskani jakaa.

Ja mitään ei tapahdu — mitään et kai salaa,
en silti peloistani havahdu — unelmiimme enää palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot