Kalvaa

Runoilija Kimble

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan alkuun... kynäilin aikaisemminkin jo tänne, mutta sitten tuli kaiken maailman sotkua ja asia jäi unholaan kuin sulkakynä nurkkaan, mutta yritän tehdä uutta paluuta, katsotaan mihin rahkeet riittää. Ja sitten niistä miun pilkuista, tiedän että niitä on joka runossa liikaa, kiitos vaan neuvoista, mutta ne ovat siellä mahdollista lausuntaa helpottaakseen, ns. taukomerkkeinä. Kiitos.
 

Se kalvaa minua,
vietävästi vie huomioni tärkeistä asioista.

Miksi sen on oltava tuolla,
menisi vaivaamaan muita.
Niitä joilla ei ole suurempia huolia,
Minun sentään on huolehdittava muista.

Itseni lisäksi.

Nyt riittää,
asialle pitää tehdä jotain.
Saada yksi vaiva pois,
minua häiritsemästä.

Ahdistava kenkä pois,
ja kappas, olo helpottaa.

Se on ihmeellistä,
miten paljon voi,
yksi jyvä hiekkaa ihmistä vaivata.

Selite: 
Pitää aloittaa pienestä jä kepeästä, eiköhän tuo ole tarpeeksi kevyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot