Poltettu kirja

Runoilija Johannes8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opetta kantapään kautta.
 

Tuletko pysymään?
Tuletko pysymään ikuisesti poissa,
kuinka voin elää ilman heitä joita Rakastan,
aika silti kääntää sivuja kirjasta,
joka on poltettu,
paikka ja aika,
aina mielessäni,
olisi niin paljon sanottavaa,
niin paljon tehtävää,
mutta olet kaukana,
Rakastan sinua,
Kipuni sydämmessäni on vahva,
näenkö sinua enää koskaan,
päästääkö Hän,
kipusi on poissa,
kätesi ovat vapaat solmuista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot