Katumus

Runoilija Johannes8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opetta kantapään kautta.
 

Rikoin sinut,
sydämmesi sirpaleiksi,
kadun Sydämmeni rikki,
antaisit anteeksi?
uuden alun aloittaisimme?

Tutustua, ihastua, rakastua,
luoda tuki ja turva toisillemme,
Ei koskaan sitä kipua,
pelkoa, vaan uskollisuutta, hellyyttä, läheisyyttä

Ei pelkoa pettymisestä,
luottamukse menettämisestä,
jättää kaikki suru taakse,
jatkaa uudelta pohjalta,
rakentaa tunteet takaisin.

Arvet syvät, ei korjatuksi saa,
mutta parempaa huomista,
kanssasi rakentaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot