Ensiluokkaista anteeksiantoa

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

Olen valmis luovuttamaan
kun puut jo punertavat ja
tuulet puhaltavat kasvoista lävitse

Olen jo valmis antamaan kaiken
antamaan kaiken olla niin helpolla
kun olen erehtynyt tänne päätymään
vaikka tarkoitus oli toisin

Tänään minä olen valmis ja tunnustan
kaiken lapsuuden karkkivarkauksista lähtien

Pakotan itseni hyväksymään tappion
vaikka pään sisällä ääni huutaa ylpeyttä
Olen valmis tukahduttamaan sen
ja antaa sinun antaa anteeksi minulle

Ja sitten kun istut siinä että näkisin
kaiken minkä hulluudessani olen sinulle tehnyt

olen valmis
uhraamaan kaiken

Selite: 
kirjoitettu n. vuosi sitten kirjoitusviestinnän kurssia varten.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni hyvin kirjoitettu tunteet mukana
Pidin kovasti.

Mielestäni hyvin kirjoitettu tunteet mukana
Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot