"L" is for the way you look at me

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

mitä kuuluu sanoa sille
joka huuruisen illan jälkeen puhuu liikaa totuuksia
kirpeän aamun noustessa ikkunoiden takana

miten voin tehdä tämän
olematta liian kova
liian hyökkäävä
liian minä

sinun todellisuutesi on minulle liikaa enkä minä
nyt vain pysty käsittelemään tätä
ilmassa leijuva mä rakastan sua
on maailman yksinäisin asia

ei tämän näin pitänyt mennä
ei tämän pitänyt

Selite: 
helmikuu
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on sitä jotain

 

Käyttäjän kaikki runot