Samasta lasista

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

Niin
kylkeesi käpertyneenä minä seikkailen sinun maailmassasi
tv-ruutu heijastuu sinun silmistäsi
upotan kasvoni hiuksiisi

Suudellen minua siinä risteyksessä jossa
tietä on loputtomasti neljään suuntaan
sinä jätät sanomatta hyvästit
minä kuulen ne

Viimeisen kerran sinä et katso taaksesi

Minä otan sinut asumaan kattoni alle
annan sinun rakentaa pesäsi minun syliini
miten me oikein tähän selvisimme kun
oman maailmani minä hylkäsin pimeään leikkipuistoon
nitisevien keinujen alle

Kuinka monesti on sanottava hyvästi?
Kuinka monesti minä olen päättänyt sanoa ja
jättänyt sanomatta

Meidän yhteisestä universumistamme ei puutu
yhtikäs
mitään

Me osaamme jakaa uuden, yhteisen maailmamme
mutta yhteistä kieltä meillä ei ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot