tänään oli hyvä päivä

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

jos itkulta saa unta viideksi tunniksi
aamulla tuntuu kuin ei olisi nukkunut
ja minä hölmö kun luulin ettei se kestäisi
korkeintaan yhden illan

minä olen onnellinen!
vihellän pyörän selässä ja poljen, kumpaakin
niin lujaa etten ymmärrä muusta
ja kun punainen pelti viilettää ohitse
ei ehdi kuin hengähtää
ja pelätä kuolemaa

kahden hengen huutoäänestyksen tulokset:
häviöllä, edelleen, kumpikin

ja nyt seinät kaatuvat päälleni
hautaudun päänsisäiseen betonikasaan
minä olen pettänyt itseni ja
minä olen pettänyt teidät
kiitos, anteeksi, antakaa tämän jo loppua

Selite: 
hyvän päivän tunnet tästä: heräät silmät turvonneina myöhään yöhön kestäneestä itkusta kello 06:15. melkein jäät auton alle, mutta vain melkein. aiheutat riitaa kaikkien kanssa, joille puhut. loppupäivän makaat kippurassa sängyllä ja jatkat siitä, mihin viimeyönä jäit.<br /> <br /> over and out.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot