hukatuille viikoille

Runoilija satelee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"kysy itseltäsi tämä:
onko sillä väliä
vuoden päästä?"

ja helpotu kun vastaus on ei
sillä silloin tiedät että vuoden päästä
tulee olemaan vielä aikaa

mutta mitä sitten kun heräät
ja tuijotat vessan seinää
ja vastaus onkin hiljainen
kyllä
joka kaikuu lattiasta

vuoden päästä ei olekaan aikaa
eikä minua enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot