lumimies

Runoilija satelee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hyvää kesää, Marleena
meillä oli vuotemme ja tunteemme
joskus verhoissa hiljaa ja lavalla ääneen
joskus päin vastoin
joskus ei lainkaan

hyvää kesää, Marleena
muut kaipaa Mariaa
minulle riittää vain sinä
ja miten nyt äänesi särkyy
ja miten pääsi painuu alas

ja miltä kätesi tuntuu omassani

hyvää kesää, Marleena
sinä joskus kannattelit minua
vaikka Kuolema meidät erotti
minä puhun yhä koska minulla on vielä sanoja
ja minulla on vielä ääni
ja minä tunnen sinut vielä

hän itki puhuessaan
toinen portaissa
joku ei lainkaan

minä itkin paitaasi hiljaa ja kotona ääneen

hyvää kesää, Marleena
me tapaamme vielä siellä
missä vesi juoksee kohisten
ja ruoho on pehmeää
ja jossa minä nauroin
joskus kanssasi ja joskus ilman
ja joskus en lainkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot