Aurinko sisälläin

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Aurinko sisälläin

Päivä on märkä, päivä on musta
ajatus lämmin sisälläin on susta

auringon tavoin lämpöä annat
minua rakkain kevyesti kannat

en voisi tuntea kaikkea hyvää
ilman kuvaasi sinun

ei aatetta, tunnetta syvää
joka pelastaa päiväni mun

rakkain jos voisin kaikkeni antaa
murhees, huoles kauas kantaa

sen tekisin vuokses riemulla
kiitollisena sinusta

kun sisälläin on aurinko minulla
se loistaa

olet aurinko päivänpaiste
jota kaipaan . . .

olet loiste kuun
jonka nään

vain sinut, vain sinut
haluan elämään.

MP 24.05.2013 klo 9.40

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana,aurinkoinen runo.:)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot