Ystävä

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Ystävä

Mistä tunnen ystävän
mistä sen mä tiedän

on monta matkaa taitettu
on elämää yhdessä eletty

vaan joku on mi kalvaa
siks kysyn nyt itseltäin

mistä tunnen ystävän
mistä sen mä tiedän

on moni joka hymyilee
on moni sulle hyvä

vaan missä on hymy
kun elos on syvä

mistä tunnen ystävän
mistä sen mä tiedän

hän joka ottaa sut itsenäs
vikoineen sua tukee

ei pyydä palkkaa seurastaan
vaan aina jaksaa auttaa

siitä tunnen ystävän
siitä sen mä tiedän

kun tunne on tää oikea
ja molemmat sen tietää

niin silloin löysin ystävän
sen jonka ansaitsen

ei vaadi ihmetyötä tää
vaan tavallista elämää

sen tietää aito ystävä
eikä muuta pyydäkkään.

MP 9.5.2013 klo 7.20

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot