Äidille

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Äidille

Äidin lämmön jo kohdussa sain
se on mulla mukana maailmassain

minne kuljen , minne meen näin
ain lämpö , tunne muistaa Äitiäin

on hetken elo vaikeaa
voin silloin muistaa Häntä

elämäni antajaa
Äitiä rakkainta

Voisimpa sua Äiti tarpeeksi kiittää
sun hento voimas mua kantaa

sain sulta lahjani parhaan
voisimpa sulle saman antaa

vain sinulle Äitini lauseeni nämä
kirjoitan lapsenas nöyränä

Kiitos Äiti

13.05.2012 Marko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettaa..kaunis ja sydämestä riipaiseva..hyvää syntymäpäivää :D

Kaunis Lämmin runo!

 

Käyttäjän kaikki runot