tuuli

Runoilija salamarakkaus

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

21v. rakastunut, onnellinen mutta silti yksinäinen
 

kuulen vain tuulen
puut hakkaavat toisiaan
olen yksin polulla
aivan hukassa
kusi sukassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ! suosikkeihin! ja jotenkin niin hauska.

 

Käyttäjän kaikki runot