Nimetön

Runoilija kassaneiti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun sillalla yksin..
On hiljaista..
Ei liikettä.
Mielessä vain kuolema..
Ei toivoa paremmasta huomisesta..
Niin kuin sinulla.
Odotan vielä hetken junan tulevan.
Olen valmis tipauttamaan itseni.

Selite: 
välillä on vaan niitä aikoja kun ei jaksa...ja mikään ei tunnu auttavan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Noihinkin fiiliksiin on oikeus, ja kukapa ei niitä olisi miettinyt. Syviä peruskokemuksia, ei mene elämä aina kuin kusi lautaa pitkin.

toivon sulle voimia lisää ja lähetän lämpöisen halauksen

 

Käyttäjän kaikki runot