Posliininukke

Runoilija Kirsche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet elossa, sinun pitää heiluttaa käsiäsi, hyppiä, metelöidä, nauraa ja puhua ihmisten kanssa, koska elämä on täsmälleen kuoleman vastakohta.
 

Voin olla itsekäs, olla julma,
pitää sinut täällä luonani

PAKOTAN
en päästä irti,
vaikka nään sinun kärsivän

Anelen, rukoilen, käsken

Älä jätä, et voi..

Puen sinut kauneimpiin koruihin,
katso miten rakastan sinua

Kaikki nuo vaatteet,
ovat sinun rakkaani

Voin omistaa sinut,
sydäntäsi en koskaan

Minun kaunein nukkeni..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo... Muistuttaa hieman yhtä itseni kirjoittamaa.

ihanaa tunnetta, tykkäsin tästä hirveästi. surullinen loppu. tosi kaunis :)

Mielenkiintoinen runo... Muistuttaa hieman yhtä itseni kirjoittamaa.

ihanaa tunnetta, tykkäsin tästä hirveästi. surullinen loppu. tosi kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot