Hyvää syntymäpäivää

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Esitän onnittelut täällä,
koska suoraan sinulle en saa.

Joitakin kuukausia sitten sanoit,
että joko kaikki avoimesti tai sitten ei mitään.

En ole sanonut sinulle sanaakaan sen jälkeen.
En siksi, ettenkö tahtoisi. En siksi,
ettenkö ajattelisi sinua joka päivä. En siksi, ettäkö
tunteeni sinua kohtaan olisivat mitenkään laantuneet.

Mutta olet oikeassa. Ainoa oikea tapa on kaikki avoimesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulle myös, hyvää syntymäpäivää

ihanasti kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot