You

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lying at bed,
watching you.
Wondering what you’re doing,
wishing we could be together.

You playing with my hair,
my fingers drawing something to you stomach,
we kissing.

Hoping we could have house.
Wishing life could be so easy.
Cat,dog ,maybe child in future.

But I’m just dreaming.

In your words:
“Doesn’t matter what country we live in, we still need to be closer eachothers”
I agree, and sometimes it’s just so hard to be here.

Sängyllä maaten
katsellen sinua
miettien mitä mahdat tehdä
toivoen että voisimme olla yhdessä

Sinä leikkien hiuksillani
Minä piirrellen sormella vatsaasi
me suutelemassa

Toivoen että meillä olisi talo
toivoen elämän olevan helpompaa
kissa, koira, ehkä lapsi tulevaisuudessa

Mutta minä vain unelmoin.

Sanoissasi:
”Ei ole väliä missä maassa asumme,
meidän täytyy silti olla lähempänä toisiamme”

Todellakin.
Ja joskus,
on niin hankala olla täällä.

Selite: 
(Taas) käännetty myöhemmin suomeksi (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot