Sinä

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokin minussa sai uuden ilmeen, jokin uudistui.
Jotain katosi, jotain mitä en tarvitse.

Viestisi ilahduttivat, toivat hymyn kasvoilleni.
Aina, aina vaan uudestaan. Mahdollista? Kyllä.

Tutustuin sinuun, en tohtinut päästää irti.
En halunnut kadottaa sinua 6 miljardin muun ihmisen joukkoon.
Olit jotain erilaista, uutta, valoit minuun uskoa elämään.
Nostit pintaan.

En uskonut, en antanut itseni ihastua,
rakastua, jos sellaista tunnetta on edes oikeasti olemassa.
En halunnut sinunkin vievän minusta palaa lähtiessäsi. Antamatta mitään tilalle.

Sitten teit jotakin, toit esille omat epäilysi.
Epäilysi ettet ansaitsisi minua.

Jokin minussa värähti. Sytytit jotain sisälläni.
Olin siitä lähtien myyty sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot