Me

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä me kaksi, toisiaan tarvitsevat.
Mihin jäivät sanat , mihin kaikki toivottu.

Enään ei ole varmaa, ei ole varmaa uskoa mihinkään.
Voi vain toivoa.

Jokin on muuttunut, enkä enää tiedä mitä haluan.
Tiedätkö sinä?

Päivä vaihtuu yöksi,yö päiväksi.
Ajatukset pysyvät.

Anteeksi olen antanut. Uskonut.
Irti päästäminen on niin vaikeaa, en selviäisi.
Tarvitsen sinua, tarvitsetko minua?

Uskallanko antaa peliin kaikkeni taas.
Otatko sen vastaan?
Takaisin ei ole tulemista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot