Polttoainetta elämään

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 




Kevään raikas henkäys


Lehti puhkeaa puihin,hauraisiin oksiin.
Vihreys valtaa vaivihkaa huomiosi.
Katseesi havaitsee valon joka häikäisee,vihreyden imu vetää mukaansa.
Et voi vastustaa tunnetta joka saa hymyn kasvoillesi.
Kaiken uuden alku,ilman puhtoinen raikkaus. 

Aivan kuin rakkaus joka huokuu kaikkialta mihin vain katseesi lasket.
Metsän kukissa, perhosen väreissä, kimalaisen lennossa, tuulen henkäilyssä tunnet sen.
Imet siitä sieluusi asti. Kaiken pahan ja synkän jäljet peittyvät tämän tunteen vallatessa mielesi.

Ole siis ja nauti polttoaineesta elämäsi polulla.  







 
Selite: 
Etsi niin löydät.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, kevät on todellakin täyttymysten aikaa <3
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot