taustamusiikkina tikitys.

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

kellon viisarit seinälläni tikittävät äänekkäästi eteenpäin

armottoman lujaa.

haluamattani käännyn aina vain uudestaan katsomaan

kuinka ne edelleen jatkaa matkaa.

aika kuluu ja vie minua lähemmäs sitä kauheaa kylmää

ja unetonta yötä.

taisin vuosia sitten sanoin sinulle,

että mene vaan,

maailma odottaa sinua.

ja itse sitten jäin vielä odottamaan,

sitä oikeaa hetkeä,

ja täällä minä vielä mietin.

olet enää kanssani vain

valokuvissa mustavalkoisissa,

seinällä varjoissa,

haikeissa rakkausrunoissa,

jotka vievät minut painajaisiin.

herään taas siihen tikittävään ääneen päässäni kuva kasvoistasi, jotka on poltettu verkkokalvolleni.

ja toivon taas voivani palata aikaan, jolloin kello kulki hitaammin ja aika jäi odottamaan minuakin.

Selite: 
heh :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot