katoan täältä

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

En kuulu tänne,
minne kaikkein eniten olisin halunnut kuulua. Minulla ei ole paikkaa täällä tai missään muuallakaan.

Olen
aineeton
läpinäkyvä
olematon

Lukittuna omien ajatusteni vankilaan, mielen selliin. En hallitse mitään itsessäni. Pompin tästä maailmasta soljuvaan ilmaan ja takaisin. Yhä uudelleen ja uudelleen.

Olen katoava

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Emmeköhän me kaikki ole katoavaisia, ei ole yhtään saanut jäädä tänne ikuisesti elämään. Mutta ymmärrän kyllä, mitä haet tuolla lauseella ja sitä edeltävällä tekstilläsi. Jokaisella meillä on kivuliaita aikoja, mutta eteenpäin elävän mieli sanoo jo vanha sanontakin.

Voimia ja jaksamista Sinulle uusiin huomisiin, runosi havahdutti.

 

Käyttäjän kaikki runot