Nimetön

Runoilija essusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks yrität saaha mua hymyilee,
nauraan tai ees jutteleen sulle

En jaksa kuunnella
pelkästään sun huolia

Et ees anna mun kertoa
omasta elämästä mitään

Et oo ainut ihminen jolla on vaikeeta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

minä ?

 

Käyttäjän kaikki runot