Nimetön

Runoilija Beatme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni mutta pippurinen
 
Tuntuu ettei kellekkään voi puhua,
ei kukaan ymmärrä minua tai tätä tunnetta

Masennus on vaikeeta nujertaa,
tuntuu et haluis vaan luovuttaa

Tää mieli tekee mut hulluks,
mä en haluu et tää jatkus

Tuntuu että alkaa erakoitua,
ei uskalla olla kenenkään kanssa

Ei pysty olee kaupungilla,
sen kiertää kaukaa vaikka tulis kotiin pitempi matka

Ei osaa olla ihmisten kanssa,
tulee hirvee paniikki etten kelpaa tälläisena

Ei osaa enää oikein puhua,
vaikka se olisi hyvä asia

Haluis vaan maahan kaatua,
antaa kaiken vaan olla
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Beatme leimattu 24.11.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 9.1.2013 1 Runo
Beatme Nimetön 23.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 4.10.2012 1 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 2 Runo
Beatme Nimetön 24.9.2013 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 18.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo