Nimetön

Runoilija Beatme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni mutta pippurinen
 
Miks ihmiset ovat niin pikkusieluja,
valittaavat joka asiasta?

Mistä lähtien muut on ruvennu määrää,
millainen mun pitäs olla,
tässä on jotain mätää

Jos en kelpaa tälläisenä kun olen,
sit en kelpaa,
turhaan mua yritetää muuttaa

Minä en ole valittanut kellekkää millainen pitäs olla,
oon hyväksyny toiset sellaisenaan,
enkä rupee pikkuasioist valittamaan ja muistuttamaan

Kivahan on toisten asioihin puuttua,
ihanku itsellään ei ois vaikeeta?

Sanoisin sellaisen vinkin,
pitäkää huolta omista asioista,
ennenkun rupeette neuvomaan muita
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Beatme leimattu 24.11.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 9.1.2013 1 Runo
Beatme Nimetön 23.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 4.10.2012 1 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 2 Runo
Beatme Nimetön 24.9.2013 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 18.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo