Nimetön

Runoilija Beatme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni mutta pippurinen
 
Katso nyt,sun perääs itken

Ilman sua osaa elää en

Rakastan sua,
haluis koko ajan sun lähellä olla

En sua missää nimessä halua pettää,
en pystyisi siihe mitenkää

Haluan onnelliseks sut tehdä,
en sua haluu satuttaa ikinä

Haluan sulle näyttää,
tuun sust kiinni pitämää

Haluun todistaa,
et sua vaa haluun rakastaa
Selite: 
eppuni mun <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

Haikean kaunista kerrontaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Beatme leimattu 24.11.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 9.1.2013 1 Runo
Beatme Nimetön 23.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 4.10.2012 1 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 2 Runo
Beatme Nimetön 24.9.2013 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 18.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo