Nimetön

Runoilija HollowHeart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämessäni,
mielessäni,
sä edelleen olet.

Mä lupasin,
mä vannoin,
etten koskaan,
sua unohtais.

Mä pidin sanani,
edelleen oot,
mun mielessä,
sekä sydämessä.

Jokin sussa,
sai mun pään sekoaan,
olit jotain erilaista,
jotenkin niin aito.

Hei,
kaipaan sua edelleen,
vaikket sitä uskois..

Haluaisin sut tänne,
jos se mahdollista ois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot