Muurinpurkaja

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Elämä rakensi muurin.

Suojan pettyneelle
peiton väsyneelle.

Antoi kodin onnelle
yksinäisen vaeltajan.

Kunnes tulit muurinpurkaja.

Kivi kerrallaan siirrät ajatukseni
kohti suurempaa onnea.

Teet työtä tietämättäsi
ja ehkä vain hetken.

Niistä hetkistä nautin.

Jos työsi jatkuu toisaalla
panen palan kerrallaan takaisin.

Teen muurista entistä vahvemman.

Kun saan sen valmiiksi
odotan sinua... muurinpurkaja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokin tässä kolahtaa..tykkään tästä:-)))

Heeeei, täähän on hieno, juuri tällaista elämä on. Onnittelut!

Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot