Enkeli

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Musta enkeli ompeli peiton teräksestä.
Nukutti minut suojaansa.
Olin turvassa tunteilta, enkä heräisi koskaan.

Sinun siipiesi kosketus, enkelini.
Siipiesi hellä hipaisu sulatti peiton,
joka teräksestä tehtiin.

Ethän satuta minua, enkelini.
Ethän muutu mustaksi teräspeiton tekijäksi - kuolleiden tunteiden kutojaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot