toukokuu

Runoilija 8a89a0b21ea897c48c2fe45e2a7217ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 10:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko sen unesi, jossa olin vaalea tukkainen?
Noh nyt olen ja toivoisin että sinä näkisit minut nyt.

Kadun joka päivä millaisen polun valitsin elämässäni.
Lupaukset eivät pitäneet, et ole vierelläni.
Mutta olet ikuisesti sydämessäni..

Vaikket tiedäkkään sitä, niin sinä olet antanut minulle voimaa jokaiselle päivälle... Ja jos joku päivä haluaisit tulla kanssani paikkaan, missä kävimme uimassa, missä hukkasin koruni, missä kävimme piknikillä ja istuimme käsikkäin suuren kiven päällä..
Aijon palata muistoihin vielä jonain kesänä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot