Rakkauden Kysymys ?

Runoilija GardenPoem

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja . (; Poems . Some of 'em are sad , i hope not really bad tough . Some of 'em are rimey , almost all of 'em actually .
 

Kun kuulet miehen sanovan :
tahdoin vain nähdä , sinun hymyilevän ,
uskotko siihen ? Kun hän väittää rakastavansa
sinua , vastaatko siihen ? Kun hän kysyy
tunteitasi , valheteletko ?

Kun itse vastaat miehelle :
en usko sinua , särkeekö se
sinun sydämesi ? Kun sanot että kaikki
mitä hän sanoo , on valheita , välitätkö
niistä ?

Sillä valheista löydät totuutta , ja se sinua
häiritsee .

* * * * *

Kun kuulet naisen sanovan :
välitän sinusta ! johdattaako se
sinut harhaan ? Kun kuulet hänen haaveensa
tulevaisuudesta , pelkäätkö sitä ? Kun
hän tahtoo sitoutua , oletko valheessa mukana ?

Kun itse vastaat naiselle :
en usko sinua , oletko pettynyt
itseesi ? Kun jo valmiiksi tiedät , että
haaveet ovat harhaa ja tulevaisuus hänen
kanssaan on ohi .

Mutta löydätkin valheista totuuden , vaan
johdattaako ne sinut harhaan ?

Jos välität , tiedät rakastuneesi ,
mutta jos annat tilaisuuden liusua ,
on jo vaivannäkösi turhaa .

Selite: 
mietityttääkö ?
Kategoria: 
 

Kommentit

kaikkihan riippuu siitä kuinka romanttinen hölmö on , minä olen romanttinen hölmö ja uskon, mielenkiintoinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot