Enkelini

Runoilija GardenPoem

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja . (; Poems . Some of 'em are sad , i hope not really bad tough . Some of 'em are rimey , almost all of 'em actually .
 

Painat pääsi herkästi vasten maata ,
tunnetko sen kylmän kosketuksen ?
Kuoleman arvoituksen .

Tunnet , kuinka elämäsi kaluu kehostasi ulos ,
vappautta se haluu , onko ihme , ken ties ?

Pidän siitä , kuinka anelet , epätoivoisin silmin
katselet , tahdot jo kärsimykses loppuvan , mutta
iloni ei ole tosi , lähdettyäsi , vaikka rauhaan pääsisitkin .

On se julmaa , rujoa , ikävää , kamalaa ,
kun tunnet , kuinka jälleen yksi elämä hälvenee ,
vain silmissäsi .

On veren kohina , epämiellyttävää kuunneltavaa ,
sydämen tykys , kuin aikapommin nytkytys ,
kyynelvirta kostea , poskelta valuva , tuntuu
kuin taivaskin itkisi , vain ja ainoastaan vuoksesi ,
enkelini ainaa , milloinkain et vainaa , kas
höyhensiivet sua kannattelee , suojellen ,
varjellen , elämän kylmyydeltä .

Selite: 
Hieman turhankin surullinen :( eikä kovin harkittu teksti , pitänee hieman hakea inspiraatiolta osaa jatkossa .
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot