tuulta ja verta

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

miksi niin kostea maa,
miksi lämpimät tuulet?

miksi kylmä sydän,
miksi kuivat huulet?

sanoja

sanoja


lisää sanoja


vaikka teot saisivat
paremmin uskomaan

milloin suuri tulva,
milloin siniset meret?

milloin pienet purot,
milloin punaiset veret?

tekoja

tekoja


lisää tekoja


vaikka vähempikin
saisi minut rakastamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä!

Juuri teot merkitsevät usein enemmän kuin tuhannetkaan sanat.

Hieno runo. Pidän.

Tämä runo pisti todellakin miettimään! Tämä oli taitavasti kirjoitettu runo! Pidin tavastasi miten se vaikutti hieman laululliselta :)
Pidin!

Pidän tästä!

Juuri teot merkitsevät usein enemmän kuin tuhannetkaan sanat.

Hieno runo. Pidän.

Tämä runo pisti todellakin miettimään! Tämä oli taitavasti kirjoitettu runo! Pidin tavastasi miten se vaikutti hieman laululliselta :)
Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot