hukutettu

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

en tunne mitään

olen veltto kuin
hukutettu

en ole mitään

mistä voisi olla
sinulle iloa

nyt haluan vain
huutaa

kääntää selkäni vaikeuksille
kuiskata kaivoon

kuinka paljon
tätä kaikkea vihaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot