Nimetön

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

puristat minua kasaan
aina vain enemmän

sisältä ulos
ulkoa sisälle

sivulta sivulle
kunnes kaadun

lähdet aina sama hymy kasvoillasi
kuuntelet saranoiden pilkkausta

keskustelun mädännyttyä
lähdet hiukset hulmuten

nukkaiset tumppusi
jäivät eteiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hyvä ja kysymyksiä herättävä

 

Käyttäjän kaikki runot