Huulet

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

palan halusta
hipaista huuliasi

peittää ne pehmeyteen
kutittaa sulouteen

kahlita sydämeeni
tuon hetken kosketuksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, suloinen sellainen. ♥

Ja kiitos arvostelusta. :)

sul on ns. tatsi..
hipaist, se antaa oottaa jotain..

jatka...

Nätti runo.

Kaunis tunnelma runossasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot